Taivas on totta - Todd Burpo & Lynn Vincent

Tuotenro: 978-952-5866-42-1

 

Pienen pojan rehellisen yksinkertainen kertomus matkastaan taivaaseen tulee liikuttamaan sinua. Se on mukaansatempaava ja vakuuttava. Tämä on kirja, joka pitää lukea. Jos olet valmis menemään taivaaseen, kirja innoittaa sinua. Ellet ole valmis, salli pienen lapsen johdattaa sinua. Kuten Colton sanoo: "Taivas on totta."

-Don Piper - puhuja ja kirjailija (90
Minuuttia Taivaassa)"Aina silloin tällöin työpöydälleni ilmestyy käsikirjoitus, jonka otsikko herättää kiinnostukseni. Näin tapahtui, kun näin tämän kirjan. Aioin silmäillä sen läpi, mutta en voinutkaan laskea sitä käsistäni. Kirja teki minuun niin voimakkaan vaikutuksen, että luin sen kannesta kanteen. Se on kirja, joka ei pelkästään lisää rakkauttasi Jumalaan ja vähennä kuolemanpelkoasi. Se saa sinut ymmärtämään, että taivas ei ole paikka, jossa me vain istuskelemme laulamassa. Taivas on paikka, jossa alamme elää, niin kuin meidän oli alun perin tarkoitettukin elää - ennen syntiinlankeemusta. Jos taivas kiinnostaa sinua tai vaivaa sinua, jos mietit, millaista elämämme tulee olemaan siellä, suosittelen lukemaan tämän kirjan."

-Sheila Walsh - puhuja ja kirjailija (Beautiful
Things Happen When a Woman Trusts God)


"Taivas ei ole mikään lohdutuspalkinto. Se on todellinen paikka, ikuinen koti kaikille uskoville. Lähde matkalle Coltonin ja Toddin kanssa, kun he omakohtaisesti kuvaavat ihmeitä, salaisuuksia ja taivaan mahtavuutta. Se tekee elämästä merkityksellistä ja tulevaisuudesta toiveikasta."

-Brady Boyd - vanhempi pastori, New Life
Church, Colorado Springs


"On olemassa monia kertomuksia rajakokemuksista, joita en ole lukenut, koska en ole tiennyt, voinko luottaa kirjoittajaan. Tämän kirjan olen lukenut kannesta kanteen ja maltoin tuskin laskea sitä käsistäni! Miksi? Siksi, koska tunnen kirjoittajan ja uskon häntä. Todd Burpo antaa meille ihanan lahjan, kun hän ja hänen poikansa nostavat ikuisuuden verhoa ja sallivat meidän vilkaista, mitä toisella puolella on."

-Dr. Everett Piper - rehtori, Oklahoman
Wesley-yliopisto; kirjailija (Why I'm a Liberal
and Other Conservative Ideas)


"Tässä kauniissa ja hyvin kirjoitetussa kirjassa nelivuotias Colton saa nukutuksessa rajakokemuksen. Olen tieteellisesti tutkinut yli 1 600 tällaista rajakokemustapausta ja todennut, että tyypillisesti ne tapahtuvat juuri nukutuksessa ja etenkin pienille lapsille. Vaikka olen tutkinut niin monia rajakokemuksia, minusta Coltonin kokemus on jännittävä ja poikkeuksellinen, innoituksena kaikille kristityille."

-Jeffrey Long - lääkäri,
Rajakokemustutkimussäätiön perustaja
(Near-Death Experience Research
Foundation), kirjailija (Evidence of the
Afterlife: The Science of Near-Death
Experiences)"Taivas on totta on mahtava kirja. Se vahvistaa, kuinka tärkeää usko on meidän elämässämme - niin lapsille kuin aikuisillekin."

-Timothy P. O'Holleran, kirurgi

New York Timesin bestseller!
 

20,00 €
15,00
Säästät 25 %
Hinta, johon sisältyy ALV (Klikkaa: Tietoja meistä)


Tuotteen lisätiedot

Tiedot: Jo 11 painos! Pehmeäkantinen. 162 sivua. ISBN: 978-952-5866-42-1 Kustantaja: Kkjmk Oy Hinta: 15.00 € 20.00 € Tuotekoodi: 1001038 Koko: 13,5x21cm

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Lahjakirjat, Elämäntaito- ja tietokirjat